Bärgning Götene Skara Götene Bärgningstjänst
Dygnet runt
Året runt
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38
Lokalt
0511-34 10 00
Rikstäckande
020 38 38 38

Bärgning Götene - Falck

Skara Götene Bärgningstjänst

Skara Götene Bärgningstjänst utför vägassistans och bärgning i Götene samt i Västergötland. Vi bärgar alla typer av lätta och tunga. Vi kan även hjälpa till med transporter och tunga drag.

Vår personal har lång och bred erfarenhet av all slags bärgning. Vi på Skara Götene Bärgningstjänst anstränger oss kontinuerligt för att bibehålla och förbättra våra kunskaper och utökar vår expertis i takt med att vi expanderar och ställs inför nya utmaningar. Vi är fast beslutna att lära och utveckla vår kompetens.

Skara Götene Bärgningstjänst är anslutna till Falck Räddningskår med sina hundratals bärgningsstationer

från söder till norr. Falck är rikstäckande när du behöver vägassistans. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer. Falck försöker alltid att vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi är alltid tillgängliga och redo att hjälpa. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt med hängivenhet när människor behöver vår hjälp.

Falck ger dig en tryggare vardag.

Gå till Falck Bärgning Götene externa hemsida
Vägassistans från Falck - alltid en snabb lösning

Falck Bärgning Götene hjälper dig med:

  • doneReparation på plats
  • doneStarthjälp
  • doneBärgning
  • doneOfrivilliga driftstopp
Jag godkänner att uppgifter hämtas från Transportstyrelsen samt eventuellt används av Falck i försäljningssyfte.
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.
Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, första hjälpen utrustning, vägassistansförsäkring och mycket annat.
Vår räddningscentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906 och under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Gå till www.falcksverige.se